INGIN MENJADI AGEN JAMU MANDARA?

ANDA TERDIRI DARI GOLONGAN:
Tiada Pekerjaan? 
Pendapatan Tidak Cukup?
Tidak Mampu Untuk Bersedekah?
Minat Berniaga?


HUBUNGI KAMI SEGERA
JIKA ANDA MAHU MENJADI:
PENGEDAR TETAP (MODAL SERENDAH RM258.00
PENGEDAR DROPSHIP (TANPA MODAL)

Keuntungan lumayan.
Pengiklanan percuma dan tunjuk ajar akan diberikan.
Iklan di Facebook, Instagram dan FanPage.
Whatsapp 013 398 5599FLYERS PERCUMA


 IKLAN JAMU MANDARA (BERDAFTAR DENGAN KKLIU)STREAMER JAMU MANDARA
(Harga RM16)

PENGAMBARAN IKLAN JAMU MANDARA

Pengambaran iklan Jamu Mandara berwajah baru telah selamat dilaksanakan tepat jam 1.10 am pada 5 September 2012. Iklan ini akan digunakan untuk bunting, banner dan juga apa-apa iklan yang berkaitan dengan Jamu Mandara. Terima kasih tidak terhingga kepada Butik Cindai Klasik di atas penyediaan pakaian, photographer (Shud) dari www.drenjisphotography.com dan kedua- dua model merangkap rakan saya iaitu Inai Sara dan Sakiela. Paling saya hargai, kesabaran dan sokongan padu dari suami tercinta yang turut menemani serta membantu menyediakan lokasi bagi tujuan pengambaran. Kesabaran dan tunjuk ajar dari suami, menjadikan saya lebih kreatif dalam usaha mengembangkan perniagaan. Maka terhasil iklan yang sangat menepati citarasa saya.


IKLAN JAMU MANDARA DI MINGGUAN WANITA


ARTIKEL JAMU MANDARA DI MAJALAH ANISJamu Mandara telah menaja Ruangan Petua di majalah Anis. Majalah Anis merupakan terbitan Galeri Ilmu Sdn Bhd. Majalah ini sangat sesuai untuk seisi keluarga sebagai pedoman wanita solehah dan keluarga sakinah. Tak rugi jika membeli Majalah Anis kerana isi kandungannya lain dari yang lain serta sering menampilkan isu yang bermanfaat untuk muslimin dan muslimat.

TAJAAN HADIAH UNTUK RUANGAN PETUA MAJALAH ANISTajaan Hadiah d Ruangan Petua Anis @ Majalah Anis mulai April 2012 - Mac 2013

IKLAN JAMU MANDARA DI MAJALAH MINGGUAN WANITA


 Iklan Jamu Mandara di FacebookIKLAN JAMU MANDARA DI RADIO SINAR

No comments:

Post a Comment