KENALI JAMU MANDARA


PRODUK KAMI BERDAFTAR DENGAN KKM

Anda semak sendiri di laman web BPFK. 
PRODUK KAMI BERDAFTAR DENGAN KKM
http://www.bpfk.gov.my/search/search_product.asp 

INILAH PRODUK KAMI... yang sedang hangat diperkatakan


JAMU MANDARA


Jamu Mandara dihasilkan dari rempah ratus dari alam semulajadi yang kaya dengan khasiatnya. Resepi turun temurun dan kini diwarisi untuk dikongsi khasiatnya serta kehebatannya.


Pertama kali anda mendengar tentang Jamu Mandara? Jamu Mandara dirumuskan dari rempah ratus dan herba yang tiada ternilai khasiatnya buat si dara, wanita dan lelaki. Selain dari menjadi awet muda, wanita juga mendapat banyak khasiat daripada jamu ini. Bagi mereka yang baru bersalin, selain tampak sihat, jamu ini merawat dalaman rahim dan juga segera menyembuh pangkal rahim. Untuk si dara, jamu ini pastinya mengekalkan kecergasan & keserian wajah agar tampil lebih anggun. Anda pasti puas hati apabila mengamalkan Jamu Mandara kerana kesannya menjangkau hingga ke hujung usia. Jadikanlah Jamu Mandara sebagi teman sejati anda untuk penghidupan yang lebih harmonis.


Anda pasti jatuh cinta apabila mencubanya. Cuba la... Jika kita sihat dan tampak cantik pastinya akan memberi ketenangan dalam jiwa kita.

Singgah la beli barang yang anda suka..
Jika ada pertanyaan, jangan la malu call or sms: 

012-5132553 (syud)
012-3973206 (areena)
017-3380818 (eva)
013-3985599 (liza)

KENAPA PERLU MEMILIH JAMU MANDARA?

Tak perlu nak fikir untuk memilih JM sebabnya ialah:

KHASIAT
Tak payah nak cakap banyak-banyak. Cuba dulu anda pasti akan menyesal dengan berkata "kenapalah tak cuba dari awal". Inbox kami penuh dengan testimoni sehinggakan kami tak menang tangan nak publish. Suami isteri semuanya yang cuba terus menjadi pelanggan tetap. Ada yang order 4-10 botol untuk simpanan stok masing-masing. Kami pun terkejut sebabnya lojik ke beli 4-10 kotak sebagai stok simpanan sendiri. Ya benar..itu yang kami alami. Lihatlah testimoni yang kami terima.
Tengok sendiri mesej yang kami terima tanpa sebarang edit. nak tengok lagi? tak puas hati? kami masukkan lagi testimoni ya. Sila baca bagi puas hati sebelum buat keputusan untuk membeli JM.Dah tengok kan? kalau dah yakin jom order cepat-cepat. nak tahu senarai agen? Klik di sini ya..http://mandarasolution.blogspot.com/p/senarai-agen-di-seluruh-malaysia-brunei.html

HARGA MAMPU MILIK

Kenapa harga terlalu MURAH? YA kami tak mementingkan keuntungan berlebihan. Objektif kami adalah untuk memastikan semua golongan mampu membeli Jamu Mandara dan menikmati khasiat tertinggi. Mungkin kali pertama anda berasa tidak yakin dengan produk berharga rendah tapi sila ingat produk berharga tinggi tak semestinya bagus! Maka kami gabungkan produk berkhasiat tinggi serta harga paling rendah. Inilah yang anda cari selama ini kan?
Kami boleh letak beratus-ratus tapi kami bukan MLM. Jadi harga yang kami letak mampu anda miliki. nak repeat order pun tak perlu nak fikir 2-3 kali.

HANYA

RM35.00 (SEMENANJUNG MALAYSIA)


RM38.00 (SABAH & SARAWAK)
TAHAN LEBIH DARI SEBULAN

PRODUK MANDARA

Produk Mandara terdiri dari:
  • Jamu Mandara 1 ~ untuk si dara, wanita dan lelaki
  • Jamu Mandara 2 ~ untuk si dara, wanita san lelaki
  • Set Bersalin Mandara ~ untuk ibu yang bersalin dan yang mengalami keguguran.
JAMU MANDARA 1


Jamu Mandara 1 
Sesuai untuk si dara, wanita dan lelaki yang telah berkahwin dan juga telah melahirkan anak. Khasiatnya sangat baik untuk mengembalikan kehebatan seperti malam pertama. Ia juga membantu mengatasi senggugut serta mengembalikan tenaga. Untuk melengkapkan khasiat Jamu Mandara 1, boleh diikuti dengan pengambilan Jamu Mandara 2.

Khasiat Jamu Mandara 1 digunakan secara traditional untuk:
• Melegakan kepenatan fizikal
• Melegakan keputihan serta melegakan senggugut
• Melancarkan perjalanan haid
• Menyihatkan badan selepas bersalin
(Sesuai untuk si dara , wanita & lelaki)

 

JAMU MANDARA 2Jamu Mandara 2
Sesuai untuk gadis,wanita dan juga kaum lelaki.
Khasiat Jamu Mandara 2 digunakan secara traditional untuk:
• Mengurangkan berat badan
• Membuang angin
• Membantu penghadaman
• Melegakan sembelit yang ringan
(Sesuai untuk kegunaan si dara, wanita & lelaki)


Set Bersalin Mandara ~ merupakan set lengkap untuk ibu yang sedang berpantang atau mengalami keguguran. Pastikan anda mencubanya. kebiasaan tempoh berpantang adalah masa yang sangat sesuai untuk si ibu merehatkan diri, membelai diri dan memanjakan diri dengan Set Bersalin Mandara. Setelah menggunakannya, anda akan terasa umpama perubahan yang sangat menakjubkan apabila diri terasa anggun, cergas dan berseri-seri seperti masih perawan. Cubalah.. anda pasti merasai kehebatannya.


Jamu Mandara merupakan jamu asli yang dirumus dari rempah ratus bermutu tinggi. Jamu Mandara dihasilkan dari rempah ratus dan diadun untuk menghasilkan khasiat yang tiada tara tandingannya. Aroma Jamu Mandara yang segar dengan bau-bauan rempah ratus, semestinya diakui sebagai Jamu asli lagi terbaik antara yang terbaik. Jamu Mandara berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia berkuatkuasa pada 24/6/2011.

Pasti ramai yang ingin tahu asal usul Jamu Mandara. Jamu Mandara merupakan jamu warisan bonda yang diturunkan dari satu generasi ke generasi seterusnya agar warisan yang kaya dengan khazanah khasiat tidak terpadam begitu saja. Jamu Mandara telah diturunkan oleh Pn. Ma @ Rahil Bt Abbas kepada Azliza Bt Ahmad, 39 tahun untuk dikomersialkan disebabkan permintaan ramai. Berbekalkan rasa kasih sayang kepada generasi seterusnya, ilmu penghasilan Jamu Mandara yang telah berusia 35 tahun telah dianugerahkan kepada anda semua setelah dikomersialkan mengikut peraturan dari Biro Farmaseutikal Kebangsaan, KKM dan diberi sijil HALAL oleh JAKIM. Memegang no. pendaftaran MAL11060051TC dan MAL11060052TC, anda pasti tidak perlu ragu- ragu untuk memiliki produk Jamu Mandara.

Jamu Mandara dihasilkan dari rempah ratus yang segar dan berkualiti agar terjamin khasiat yang dikenalpasti dapat menyelesaikan masalah kesihatan si dara, wanita dan lelaki. Herba utama yang memantapkan Jamu Mandara 1 iaitu: Kacip Fatimah, Manjakani, Habatussauda, Temulawak, Cekur, Halia, Kunyit dan lain-lain herba terpilih.

Kebaikan Produk Jamu Mandara

Jamu Mandara mengandungi semua kebaikan sebagaimana yang diidamkan oleh semua wanita dan lelaki. Khasiat yang lengkap untuk merawat keseluruhan tubuh badan. Pendek kata anda dengan Jamu Mandara anda tak perlu fikirkan yang lain kerana segala khasiat terkandung dalam kedua-dua pack Jamu Mandara 1 dan Jamu Mandara 2. Kedua- dua saling melengkapi.

Kebaikannya terbukti apabila maklumbalas yang diterima dari pengamal Jamu Mandara bahawa mereka kagum dengan tindakbalas positif setelah mengambil produk ini dalam tempoh yang singkat. Malah ada yang mengatakan tak mungkin akan berpaling dari produk Jamu Mandara berikutan khasiat yang dinikmati melebihi harga yang ditawarkan iaitu sangat berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua golongan. Produk ini mesra pengguna kerana sesiapa sahaja mampu membeli malah mengulangi membeli disebabkan khasiat yang diperolehi adalah seimbang dengan harga yang ditawarkan. Jamu Mandara BERJAYA mengubah pandangan sesetengah masyarakat yang tidak percaya akan kebaikan herba traditional. Ini dapat dibuktikan apabila ramai pelanggan Jamu Mandara terdiri dari mereka yang berkerjaya profesional telah menjadikan Jamu Mandara sebagai suppliment harian untuk meningkatkan stamina.

Jamu Mandara mengandungi semua kebaikan sebagaimana yang diidamkan oleh semua wanita dan lelaki. Khasiat yang lengkap untuk merawat keseluruhan tubuh badan. Pendek kata anda dengan Jamu Mandara anda tak perlu fikirkan yang lain kerana segala khasiat terkandung dalam kedua-dua pack Jamu Mandara 1 dan Jamu Mandara 2. Kedua- dua saling melengkapi.


SOAL JAWAB TENTANG JAMU MANDARA

S: Bolehkah JM dimakan semasa datang haid?
J: JM perlu dihentikan pengambilannya semasa haid dan boleh dimakan semula selepas haid berhenti.
S: Jamu manakah yang sesuai untuk wanita yang baru bersalin?
J: Wanita yang baru bersalin atau berpantang perlu mengambil JM1 setiap hari sehingga habis dan diikuti dengan JM2 (selama 60 hari). Kedua-dua set tersebut saling melengkapi untuk kesihatan wanita selepas bersalin.
S: Bilakah permulaan yang sesuai untuk mula mengambil JM selepas bersalin Normal & Ceaser?
J: Untuk ibu yang bersalin kaedah Normal: JM sesuai diambil pada hari ke 2 atau ke 3.
Untuk ibu yang bersalin kaedah Ceaser: JM sesuai diambil selepas semua antibiotic dihabiskan.
S: Bolehkah ibu yang menyusukan anak mengambil JM & adakah kesan pada bayi?
J: sudah tentu Boleh sebab JM merupakan sebahagian dari set bersalin Mandara. Mengikut testimoni dari pelanggan, ibu akan sentiasa sihat kerana tiada angin dalam badan, maka air susu akan bertambah. Manakala bayi pula tidak akan kembung & senang membuang angin akibat pengambilan jamu oleh si ibu yang menyusu.
S: Bolehkah JM1 dan JM2 dimakan serentak?
J: Sebolehnya dimakan berasingan. Ini bermakna habiskan JM1 dan baru diikuti dengan JM2. Ini adalah supaya pelanggan akan merasai perbezaan khasiat antara kedua-dua jamu tersebut. Selepas merasainya, maka pelanggan boleh meneruskan untuk mengambil mana-mana jamu sebagai amalan seterusnya.

 
APA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG JAMU MANDARA

Jamu Mandara adalah warisan bonda turun temurun yang dipelajari dari seorang guru agama dari Indonesia.


 Jamu Mandara telah diluluskan pendaftarannya oleh Biro Farmaseutikal, KKM.


 Jamu Mandara diberi sijil HALAL dan menggunakan Halalgel.


 Jamu Mandara diproses dari 33 jenis herba.


 Jamu Mandara adalah buatan Malaysia dan tidak mengandungi sebarang bahan terlarang atau bahan kimia.


 Jamu ini terbukti mendapat sambutan disebabkan oleh khasiatnya.


 Terdapat khasiat yang tidak dinyatakan di kotak atas arahan KKM iaitu membantu menegangkan buah dada, mengetatkan faraj dan mencantikan kulit muka. Khasiatnya bergantung kepada sistem badan masing-masing.


 Jika anda mempunyai keputihan, keputihan akan keluar dengan banyaknya pada peringkat awal pengambilan JM. Ini adalah perkara normal dan seterusnya keputihan akan berhenti. Begitu juga sekiranya terdapat darah kotor di dalam badan, darah akan keluar sehingga bersih setelah pengambilan JM.


 Kita sebagai hambanya hanya berusaha, yang mengizinkan sesungguhnya dari Allah swt.


Kebaikannya terbukti apabila maklumbalas yang diterima dari pengamal Jamu Mandara bahawa mereka kagum dengan tindakbalas positif setelah mengambil produk ini dalam tempoh yang singkat. Malah ada yang mengatakan tak mungkin akan berpaling dari produk Jamu Mandara berikutan khasiat yang dinikmati melebihi harga yang ditawarkan iaitu sangat berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua golongan. Produk ini mesra pengguna kerana sesiapa sahaja mampu membeli malah mengulangi membeli disebabkan khasiat yang diperolehi adalah seimbang dengan harga yang ditawarkan. Jamu Mandara BERJAYA mengubah pandangan sesetengah masyarakat yang tidak percaya akan kebaikan herba traditional. Ini dapat dibuktikan apabila ramai pelanggan Jamu Mandara terdiri dari mereka yang berkerjaya profesional telah menjadikan Jamu Mandara sebagai suppliment harian untuk meningkatkan stamina.

CARA PENGAMBILAN JAMU MANDARA